Jurnalul.ro Ştiri Vremea Toamna vine cu temperaturi ridicate. Prognoza meteo pe septembrie

Toamna vine cu temperaturi ridicate. Prognoza meteo pe septembrie

de Redacția Jurnalul    |   

Temperaturile vor fi ridicate în luna septembrie, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni. În prima parte a intervalului va fi mai cald decât în mod normal.

26 august - 2 septembrie
Temperatura medie a aerului va avea avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, mai ales în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, exceptând extremitatea de sud-est a teritoriului, unde se estimează a fi ușor excedentar.

2 - 9 septembrie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendință deficitată în majoritatea regiunilor.

9 - 16 septembrie
Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval în majoritatea regiunilor, posibil ușor deficitare în cele sud-vestice.

16 - 23 septembrie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele normale pentru aceast interval în toată țara. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri