Jurnalul.ro Sport Fotbal international Tony Pulis, noul antrenor al echipei Middlesbrough

Tony Pulis, noul antrenor al echipei Middlesbrough

Tony Pulis a preluat de marţi banca tehnică a echipei de fotbal Middlesbrough, a anunţat gruparea din liga a doua engleză. 

Pulis, 59 de ani, l-a înlocuit pe Garry Monk, concediat de oficialii grupării duminică, după ce formaţia a obţinut doar 10 victorii în 23 de meciuri din actualul sezon din Championship. 

''Suntem încântaţi pentru că Tony Pulis a acceptat să preia banca tehnică a echipei. Experienţa sa vorbeşte despre el, despre cunoştinţele lui, şi ne bucurăm deoarece el a avut şi alte oferte, dar ne-a ales pe noi'', a declarat Steve Gibson, preşedintele lui Middlesbrough. 

Middlesbrough ocupă în prezent locul 9 în liga a doua engleză, cu 35 de puncte, la 19 puncte în urma liderului Wolverhampton. 

Luna trecută, antrenorul Pulis a fost demis de oficialii clubului West Bromwich Albion, din Premier League, pentru lipsă de rezultate. 

"Am avut rezultate dezamăgitoare de la finele sezonului trecut şi până acum. Vrem să-i mulţumim lui Tony pentru contribuţia şi munca sa în timpul unei perioade de tranziţie pentru club, care între timp şi-a schimbat şi proprietarul'', a spus atunci preşedintele clubului, John Williams. 
AGERPRES

Subiecte în articol: middlesbrough tony pulis antrenor
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri