Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Constanța. Primarul comunei Albești a intrat cu bolidul său de lux într-un copac

Tragedie în Constanța. Primarul comunei Albești a intrat cu bolidul său de lux într-un copac

de Redacția Jurnalul    |   

Primarul comunei Albești, din județul Constanța, a murit în urma unui grav accident de circulație. El a intrat cu mașina într-un copac.

Gheorghe Moldovan se afla la volanul autovehiculului său de lux, Porsche Cayenne, când s-a izbit de un copac, aflat pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc astăzi, la intrarea în stațiunea Neptun. 

Un elicopter SMURD a ajuns la fața locului, dar bărbatul nu a mai putut fi resuscitat.

„Cu tristețe, vă anunț că s-a stins din viață, într-un accident rutier, prietenul și colegul nostru Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albești. Este o pierdere imensă pentru noi toți, dar mai ales pentru familia și pentru locuitorii comunei.

Un om gospodar, aproape de oameni, sufletist, care a reușit să demonstreze că ambițiile unui om pot avea efecte benefice pentru o comunitate întreagă. Noi, cei din PNL îi vom păstra o plăcută amintire ca fiind omul modest și ambițios, croit după reguli creștine, în urma căruia rămân faptele bune făcute pentru comunitate. Noi, cei din PNL Constanța, ni-l vom aminti ca fiind un prieten și un om de echipă.

Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl ierte!”, a transmis președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă.

Primarul era apreciat în localitatea pe care o administra. La Zilele Comunei din 2017 a cântat Goran Bregovic, scrie ct100.ro.

 

Subiecte în articol: albesti primar
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri