Jurnalul.ro Ştiri Locale Planul Roșu, activat în Suceava! Două persoane au murit şi opt au fost rănite, într-un accident cumplit

Planul Roșu, activat în Suceava! Două persoane au murit şi opt au fost rănite, într-un accident cumplit

de Redacția Jurnalul    |   

Două persoane au fost murit şi opt au fost rănite în urma accidentului rutier de luni dimineaţă de pe DN 2, din localitatea Bălcăuţi, județul Suceava, informează Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Cele două persoane decedate sunt doi dintre şoferii implicaţi. Toţi răniţii au fost transportaţi la spital.

Un acccident rutier cu zece victime s-a produs, luni dimineaţă, pe DN 2, în zona localităţii Bălcăuţi, fiind activat Planul Roşu de intervenţie, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

În accident au fost implicate două autoturisme şi un microbuz, iar toţi cei trei şoferi au rămas încarceraţi. Două din cele zece victime sunt minore.

"Se procedează la descarcerarea victimelor concomitent cu acordarea măsurilor de prim ajutor calificat. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului şi suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Suceava", precizează ISU.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare şi patru resurse medicale (două echipaje de prim-ajutor, ambulanţa SMURD-TIM şi un ATPVM), cu sprijinul a patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

AGERPRES

Subiecte în articol: accident planul roșu morti raniti suceava
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri