Jurnalul.ro Ştiri Locale Momentul în care femeia din Arad este prinsă în uși și târâtă de tramvai. Mama îşi ţinea copilul aflat într-un scaun cu rotile

Momentul în care femeia din Arad este prinsă în uși și târâtă de tramvai. Mama îşi ţinea copilul aflat într-un scaun cu rotile

de Redacția Jurnalul    |   

O femeie a murit după ce a fost târâtă de tramvai, în timp ce încerca să o dea jos din vagon pe fiica ei, imobilizată într-un scaun cu rotile.

Imagini în exclusivitate din tramvaiul în care femeia din Arad a murit ieri strivită au fost prezentate miercuri, la Antena 3 CNN.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care aceasta a încercat să coboare din tramvai cu un cărucior în care se afla fiica sa de 12 ani, cu dizabilităţi. Vatmanul nu ar fi observat-o și a plecat cu viteză din stație, iar mama a rămas cu mâna pe cărucior, prinsă între uși, apoi s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roţile vagonului.

Femeia a fost prinsă în ușile închise ale tramvaiului, iar apoi a fost târâtă câțiva metri, până când ceilalți călători au dat alarma și l-au anunțat pe vatman că trebuie să oprească.

Anchetatorii din Arad au prima explicaţie pentru tragedie. Aceştia au ajuns la concluzia că vatmanul a avut martorul verde, cel care indica închiderea uşilor, aprins în bord, iar asta îi permitea plecarea. Acesta a greşit însă că nu s-a uitat şi în oglinzi. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem, iar polițiștii continuă cercetările. 

Verificările se fac deocamdată in rem pentru ucidere din culpă. 

Vatmanul în vârstă de 31 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, iar datele preliminare au arătat că acesta nu consumase alcool. 

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: tramvai Arad femeie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri