Nu credeai că poți să incluzi acest aliment pe lista celor mai eficiente tratamente naturiste. Totuși...Deși mulți se feresc să o consume din cauza aportului său caloric, care nu ține deloc cu silueta, această mâncare aduce adevărate beneficii organismului nostru, conform cercetărilor actuale. Consumată cu regularitate, însă în cantități moderate, ea ajută la întărirea sistemului imunitar, fiind un bun remediu împortiva durerilor articulare.
Studii recente au demostrat că cei care consumă acest ingredient miraculos au un ritm cardiac regulat, un mușchi cardiac mai puternic și o circulatie ușoară a sângelui, ceea ce face ca alimentul - deși adeseori alungat din alimentație, sub pretextul că e nociv - de fapt să fie benefic pentru inimă și pentru principalele vase de sânge.
Într-adevăr, dacă ne gândim și ne întrebăm de ce bunicii și străbunicii noștri erau mai sănătoși putem lesne să înțelegem că alimentația lor tradițională, în care acest aliment, alături de ceapă ocupa un loc de cinste pe masă, era mult mai sănătoasă, în primul rând pentru faptul că alimentele de atunci erau 100 % naturale, neavând urmă de E-uri, coloranţi şi conservanţi. În al doilea rând, anume acets aliment, consumat de bunicii noștri, are anumite calități care se datorează acidului arahidonic, ce îmbunătăţeşte funcţiile de protecţie ale organismului.
Te-ar mai putea interesa si:
Acestea sunt alimentele care ucid celulele canceroase! Ce să incluzi în dietă!
Dietă anti-îmbătrânire
Iată care sunt și alte beneficii ale consumului regulat și moderat din acest aliment paradoxal, nu înainte însă de a afla care este numele lui:
..............................
Citește mai mult pe Antena Satelor despre argumentele includeriiacestui eliment miraculos pe lista de tratamente naturiste