Jurnalul.ro Ştiri Observator Tripla crimă de pe Calea Moşilor: Suspectul a fost reţinut

Tripla crimă de pe Calea Moşilor: Suspectul a fost reţinut

de Redacția Jurnalul    |   

Principalul suspect în cazul triplului omor de pe Calea Moşilor din Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore, au anunţat miercuri reprezentanţi ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.


Trei persoane, o femeie în vârstă de 74 de ani şi doi dintre copiii săi, un fiu şi o fiică, ambii cu vârste peste 40 de ani, au fost ucise marţi într-un apartament de pe Calea Moşilor din Bucureşti. Victimele au fost omorâte prin înjunghiere, procurorul de caz anunţând că au fost numărate şi 20 de răni suferite de aceeaşi persoană.

Iniţial, suspecţi au fost alţi doi copii ai femeii, gemeni.

Ulterior, anchetatorii au stabilit că doar unul dintre gemeni a săvârşit crima, celălalt nefiind în locuinţă în momentele critice.

"Unul dintre gemeni ar fi încercat să vină aici dimineaţă, dar a găsit uşa închisă. Din datele pe care le avem nu sunt indicii că ar fi fost în locuinţă în momentele critice", a declarat marţi seară procurorul de caz, Alexandru Anghel.

Suspectul, în vârstă de 46 de ani, este cel care le-a deschis uşa poliţiştilor.

"Era senin. A arătat cadavrul mamei şi a spus că mai sunt două cadavre", a precizat procurorul.

Potrivit unor surse judiciare, mama obţinuse un ordin de protecţie împotriva celui care a ucis-o, ordin retras la cererea femeii.

Sursa: AGERPRES

Subiecte în articol: crima calea mosilor suspect
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri