Jurnalul.ro Timp liber Monden Un antreprenor român oferă 10.000 de euro pentru orice dovadă că Elon Musk a fost la petrecerea de la Bran. Ce spune Poliția de Frontieră

Un antreprenor român oferă 10.000 de euro pentru orice dovadă că Elon Musk a fost la petrecerea de la Bran. Ce spune Poliția de Frontieră

Un om de afaceri român oferă 10.000 de euro oricărei persoane îi dovedește că excentricul miliardar american Elon Musk s-a aflat la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran.

Fost consilier în Guvernul României pentru jocuri de noroc și antreprenor, Sorin Constantinescu a spus pe rețeaua socială Tik Tok că proprietarul Tesla nu a venit în țară, deși întreaga mass-media a anunțat evenimentul.

Până acum nu a apărut nicio fotografie în spațiul public de la petrecerea de la Bran, în care să apară cel mai bogat om de pe planetă. 

"Au înnnebunit TikTok-ul, internetul, televiziunile, ziarele cu povestea cu Elon Musk, care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi. Cash", a afirmat Sorin Constantinescu, scrie bizbrașov.

La petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran au participat circa 140 de persoane, oameni bogați și vedete internaționale, din întreaga lume. Printre aceștia au fost anunțați Elon Musk și Angelina Jolie, dar cei doi nu au apărut până acum în nicio imagine.

Au fost prezenți însă Peter Thiel, fondatorul PayPal împreună cu soțul său Matt Danzeisen, Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, acun în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund, Larry Page, co-fondator Google, Elle Macpherson, actriţă, Julia Sandstrom, actriţă şi DJ, Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA.

Castelul Bran aparține arhiducelui Dominic de Habsburg, fiul Principesei Ileana a României şi nepotul Regelui Ferdinand I și al Reginei Maria.

Potrivit unor informații de ultimă oră, Poliția de Frontieră nu a înregistrat intrarea lui Elon Musk și a  Angelinei Jolie în România. 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri