Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat şi doi copii, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac pe DN69

Un bărbat şi doi copii, răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac pe DN69

Un bărbat şi doi copii au fost răniţi, duminică seara, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea DN69 Arad-Timişoara, în zona localităţii Şagu, unde traficul a fost complet blocat pentru că vehiculul a ricoşat şi a ajuns pe mijlocul şoselei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Lorena Radu, a declarat pentru AGERPRES că şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a părăsit partea carosabilă, maşina izbindu-se de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, autoturismul a ricoşat şi a ajuns înapoi pe şosea.

În maşină se mai aflau doi minori, copiii şoferului, iar toţi cei trei ocupanţi au suferit răni. Bărbatul a fost extras de un echipaj de descarcerare al pompierilor. Victimele au fracturi şi numeroase traumatisme, fiind preluate de două ambulanţe şi o autospecială SMURD pentru a fi transportate la Spitalul Judeţean Arad.

Potrivit poliţiştilor, traficul pe DN69, în zona localităţii arădene Şagu, este complet blocat şi va fi reluat în jurul orei 19.00. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri