Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr decedat şi doi răniţi, într-un accident rutier pe Valea Sebeşului

Un tânăr decedat şi doi răniţi, într-un accident rutier pe Valea Sebeşului

Un tânăr de 30 de ani, pasager într-o maşină, şi-a pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi într-un accident produs duminică dimineaţa într-o localitate de pe Valea Sebeşului.

Potrivit Poliţiei, în autoturismul implicat în accidentul de la Strungari erau trei tineri, de 26, 30 şi 31 de ani, toţi din Pianu de Jos. 

Tânărul care şi-a pierdut viaţa, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale la faţa locului, se pare că era pasager pe bancheta din spate a maşinii.

Poliţiştii efectuează audieri pentru a stabili care din ceilalţi doi tineri aflaţi în autoturism la momentul producerii accidentului se afla la volan. De asemenea, acestora le-au fost recoltate mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, au transmis reprezentanţii Poliţiei.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, la faţa locului au fost trimise de la Garda de Intervenţie Sebeş o maşină de descarcerare şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă, iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean a acţionat cu două ambulanţe.

Cei doi tineri răniţi în accident au diferite traumatisme.

AGERPRES

Subiecte în articol: accident valea sebesului
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri