Jurnalul.ro Ştiri Externe UPDATE Accident CUMPLIT în Turcia. Zeci de morți și răniți

UPDATE Accident CUMPLIT în Turcia. Zeci de morți și răniți

Bilanțul deceselor în accidentul rutier din sud-estul Turciei se ridică la 16 persoane, scrie AFP.

Impactul a avut loc între un autocar și o ambulanță pe o autostradă din sud-estul Turciei, potrivit guvernatorului provinciei Gaziantep. 

Oficialul informase anterior că 15 persoane au murit "într-un accident în care au fost implicate un autocar, un echipaj de salvare şi o ambulanţă pe autostrada dintre Gaziantep şi Nizip".

Ambulanța, mașina de pompieri și un autovehicul cu o echipă de jurnaliști, care fuseseră la locul unui alt accident, au fost lovite de un autocar.

Printre victime se află 3 pompieri, 4 lucrători de urgență și doi jurnaliști ai agenției de presă turce Ilhas. 

ȘTIRE INIȚIALĂ 15 persoane au murit și 22 au fost rănite într-un accident rutier petrecut între mai multe autovehicule, printre care un autobuz și o ambulanță, în sud-estul Turciei, a declarat sâmbătă un guvernator regional. Printre persoanele decedate sunt și jurnaliști.

În total, 15 dintre cetățenii noștri au murit și 22 au fost răniți într-un accident în care au fost implicate un autobuz și o ambulanță, între Gaziantep și Nizip", a declarat Davut Gul, guvernatorul provinciei Gaziantep, potrivit AFP.

O ambulanță, un camion de pompieri și un autobuz care transporta jurnaliști au fost loviți de un autobuz de pasageri.

"Trei pompieri, doi lucrători de urgență și doi jurnaliști figurează printre morți", a declarat guvernatorul din Gaziantep.

Fotografiile de pe DHA arată partea din spate a unei ambulanțe smulsă și resturi metalice împrăștiate în jurul ei.

 



 

Subiecte în articol: accident turcia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri