Jurnalul.ro Ştiri Politică USR anunță moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu

USR anunță moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu

de Redacția Jurnalul    |   

Președinta USR Elena Lasconi a anunțat că USR va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu. „Hai să vedem cât curaj aveți, domnule Ciucă”, spune Lasconi.

„Am cunoscut mii de soldați, am fost și în teatrul de operații din Afganistan și sunt mândră de militarii noștri. Sunt pricepuți și curajoși. Domnul Ciucă e politician și vrea să ajungă primul ostaș în fruntea țării. Hai să vedem cât curaj aveți, domnule Ciucă! Sunt pe drum înspre Parlament ca să lucrez împreună cu colegii mei la moțiunea de cenzură prin care să dăm jos Guvernul, în frunte cu Ciolacu. Hai cu curaj, cu onestitate și respect. Faceți din cuvintele astea fapte! Semnați moțiunea de cenzură a USR!”, susține Elena Lasconi.

Ea îi transmite lui Ciucă: Ne vedem în Parlament.

„Altfel, rămâneți ipocriți, mincinoși, cu comportament de amante care știu că sunt înșelate, care își mai iau și o smetie peste ceafă, dar care rămân în relație, adică la guvernare, pentru bani și privilegii. Haideți cu semnătura! Ne vedem la Parlament!”, a adăugat Lasconi.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat luni că liberalii renunță la coaliția cu PSD. Are în ADN-ul său abuzul de putere, coaliția noastră de guvernare cu PSD se oprește aici, a spus Ciucă. Rămânem în Executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor, a precizat șeful PNL.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: motiune cenzura usr Guvern Ciolacu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri