Jurnalul.ro Ştiri Locale Vâlcea: Copil în stare gravă la spital după ce a fost lovit, pe o trecere de pietoni, de o ambulanţă în misiune

Vâlcea: Copil în stare gravă la spital după ce a fost lovit, pe o trecere de pietoni, de o ambulanţă în misiune

O fată de nouă ani din Râmnicu Vâlcea a ajuns în stare gravă la spital, joi după-amiază, după ce a fost lovită de o ambulanţă, pe o trecere de pietoni, primele cercetări arătând că autosanitara era în misiune, iar copila a traversat strada în fugă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Alina Teodorescu, o fetiţă în vârstă de nouă ani a fost rănită, joi după-amiază, într-un accident produs într-un cartier de la periferia municipiului Râmnicu Vâlcea.

În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că fata, lăsată nesupravegheată, a traversat în fugă strada, pe o trecere de pietoni, şi a fost lovită de o ambulanţă care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

Copila a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital, surse medicale declarând că starea ei este gravă şi că medicii din Vâlcea au solicitat transferul acesteia la un spital din Bucureşti.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri