Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele de la Hollywood reacționează la retragerea lui Biden

Vedetele de la Hollywood reacționează la retragerea lui Biden

de Redacția Jurnalul    |   

Hollywood-ul reacționează la retragerea lui Joe Biden din cursa prezidențială. Cher, Barbra Streisand, Robert De Niro și Ariana Grande numărându-se printre celebritățile care au avut ceva de spus.

Cântărețul John Legend, câștigător al premiului Grammy, a declarat că Joe Biden „a meritat mai mult decât realegerea, dar timpul și vârsta vin pentru noi toți”, într-o postare pe Instagram, înainte de a o susține pe Kamala Harris pentru a-l înlocui pe președinte pe listă, conform Sky News.

Cher, în modul ei caracteristic de a posta pe X, a spus: „Cred că este singura șansă ca [SUA] să își păstreze democrația”.

Barbra Streisand, o susținătoare democrată, a scris pe X că „ar trebui să fim recunoscători pentru susținerea democrației noastre”.

Cardi B s-a bucurat, de asemenea, pe X, făcând referire la un videoclip pe care l-a postat pe 30 iunie. În acel videoclip, ea a declarat că Partidul Democrat a fost egoist pentru că l-a lăsat pe Biden, în vârstă de 81 de ani, să candideze pentru realegere și că Harris ar trebui să-l înlocuiască.

Actorul Star Wars Mark Hamill, care în mai l-a poreclit pe Joe Biden „Joe-bi-Wan-Kenobi”, a declarat că președintele a „restabilit onestitatea, demnitatea și integritatea funcției” prin renunțarea la candidatură.

Între timp, Bette Midler l-a numit pe dl Biden un „adevărat patriot american”.

De asemenea, ea l-a numit pe candidatul republican la președinție, Trump, un „fraier” pentru răspunsul său la anunțul lui Biden, în care l-a numit pe l Biden „cel mai prost” președinte din istoria SUA.

Ariana Grande a reacționat pe Instagram prin postarea anunțului lui Biden care o susținea pe Harris ca înlocuitor al său în viitoarele alegeri prezidențiale.

Cântăreața Katy Perry a postat un scurt videoclip pe contul său de Instagram în care cântă o replică din noul său single: „Este o lume a femeilor și tu ești norocoasă să trăiești în ea”.

Robert De Niro, care a susținut campania lui Biden în ultimele săptămâni, i-a mulțumit acestuia pentru „actul său de politică abilă și patriotism dezinteresat” într-o declarație pentru The Hill.

„Joe Biden se dă la o parte pentru a deschide calea pentru ca un alt democrat să devină președinte, deoarece nu există nimic mai important pentru țara noastră decât înfrângerea lui Donald Trump”, a spus el.

Și actrița Jamie Lee Curtis a declarat că sprijină „din toată inima” decizia lui Biden de a se retrage, susținând-o în același timp pe Harris pentru președinție.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Hollywood Joe Biden
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri