Jurnalul.ro Ştiri Locale Verificări la Poliția Vrancea, după ce un polițist a fost surprins dormind în mașina poliției

Verificări la Poliția Vrancea, după ce un polițist a fost surprins dormind în mașina poliției

de Redacția Jurnalul    |   

Poliția Vrancea anunță verificări, după ce un polițist a fost surprins dormind în mașina poliției.

Orice acțiune întreprinsă de polițiști este supusă normelor legale, iar fiecare caz este evaluat în mod obiectiv și imparțial, spun cei de la Poliția Vrancea.

„În cazul de față, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a dispus efectuarea de verificări, prin Compartimentul Control Intern cu privire la modul de desfășurare a atribuțiilor de serviciu de către polițistul în cauză, iar în funcție de rezultate vor fi dispuse măsuri legale. Înțelegem aspectul sensibil al subiectului și ne reafirmăm angajamentul față de protejarea comunității și respectarea atribuțiilor de serviciu și încurajăm toate persoanele care sesizează astfel de fapte să informeze autoritățile competente”, arată IPJ.

Poliția adaugă că orice abatere de la standardele profesionale sau deontologice va fi sancționată ferm: „Asigurăm cetățenii de faptul că Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea își ia în serios rolul și obiectivele asumate pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și nu va tolera niciodată astfel de abateri”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: politist surprins somn masina politiei
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri