Jurnalul.ro Ştiri Social Victor Costache, anunță întâlnire cu omologul francez, neconfirmată de acesta

Victor Costache, anunță întâlnire cu omologul francez, neconfirmată de acesta

de Dan Constantin    |   

Victor Costache , ministrul Sănătății din cabinetul demis, anunța o vizită în Franța în perioada 4-6 februarie.

În program este menționată ca principală acțiune oficială o întâlnire cu  Agnes Buzyn, Ministrul Solidarității și Sănătății în guvernul francez. Potrivit comunicatului existent pe site-ul MS, CEI DOI MINIȘTRI URMAU SĂ ANALIZEZE UN MEMORANDUM DE COLABORARE ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII, deci  întâlnirea nu era una protocolară. 

Pe site-ul ministerului francez însă nu figurează nici o mențiune despre această întâlnire. Pe agenda oficială a doamnei Agnes Buzyn nu figurează întâlnirea cu omologul român. Sunt trecute, pe zile și ore, toate acțiunile din perioada 3-7 februarie, singura întâlnire cu un alt ministru al sănătății din UE, FIIND CEA CU OMOLOGUL DIN GERMANIA.

 Victor Costache a susținut o comunicare la Institutul național de chirurgie de la Paris, miercuri 5 februarie,la ora 15, exact în orele în care la București se vota moțiune de cenzură care a condus la căderea guvernului. Adică, a început comunicarea ca ministru, și s-a trezit ,,mort”, vorba madamei Turcan, la sfârșitul ei, fără funcție.

Subiecte în articol: Victor Costache
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri