Jurnalul.ro Ştiri Observator Vizită regală în România. Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei va fi primită la Palatul Elisabeta

Vizită regală în România. Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei va fi primită la Palatul Elisabeta

de Redacția Jurnalul    |   

Alteța Sa Regală Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei va face o vizită în România. Luni, mama suveranului hașemit va fi primită la Palatul Elisabeta. Evenimentul este organizat de Casa Majestății Sale Margareta Custodele Coroanei.

Luni, 21 octombrie, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor primi, la Palatul Elisabeta, pe Alteța Sa Regală Principesa Muna Al-Hussein a Iordaniei, mama suveranului hașemit, care se va afla într-o vizită oficială în România, a anunțat Biroul de Presă al Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei.

Înaltul oaspete va sosi la reședința regală la ora 14.45, a mai transmis Biroul de Presă.

Membrii ai Brigadei 30 Gardă „Mihai Viteazul" și ai Detașamentului de Cavalerie al Jandarmeriei Române vor participa la eveniment.

Alteța Sa Regală Principesa Muna Al Hussein, mama suveranului hașemit, a mai vizitat România și a fost oaspetele Familiei Regale, la Palatul Elisabeta și la Castelul Regal Peleș, în anii 2007, 2011, 2013, 2015, 2016 și 2017.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri