Jurnalul.ro Ştiri Politică Voiculescu, despre negocieri pentru formarea unei majorități în CGMB: Este o perdea de fum a PNL

Voiculescu, despre negocieri pentru formarea unei majorități în CGMB: Este o perdea de fum a PNL

de Redacția Jurnalul    |   

Liderul USR București, Vlad Voiculescu, neagă existența unor negocieri pentru formarea unei majorități în CGMB. „Este o perdea de fum a PNL, nimic mai mult. Ciucă bagă din nou capul în poză lângă Nicușor Dan”, afirmă el.

„Văd la știri că PNL vorbește despre negocieri cu USR pentru formarea unei majorități în Consiliul General al Municipiului București. Este o perdea de fum a PNL, nimic mai mult. Nu există nicio negociere. Există o majoritate anti-PSD care nu mai este decât parțial funcțională tocmai din cauza trădării PNL”, scrie pe Facebook Vlad Voiculescu.

Liderul USR București afirmă că în 2020 a creat la București o majoritate de dreapta (USR+PNL+PMP) în Consiliu care a susținut proiectele primarului Nicușor Dan.

„Cu 6 luni înainte de alegeri, PNL s-a lepădat de USR și de Nicușor Dan și la București, așa cum făcuseră în 2021 în guvern. Acum domnul Ciucă bagă din nou capul în poză lângă Nicușor Dan. PNL este nimic altceva decât un PSD mai nemâncat (și doar pe alocuri mai spălat) care o dată la patru ani vă spune tuturor că e “de dreapta”. În rest, împreună cu PSD au ambele mâini - și stânga și dreapta - în buzunarele voastre”, încheie Voiculescu.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: voiculescu ciuca cgmb
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri