Jurnalul.ro Ştiri Observator Zece bărbați, bănuiți că au furat băuturi alcoolice în valoare de 800.000 de lei dintr-un depozit

Zece bărbați, bănuiți că au furat băuturi alcoolice în valoare de 800.000 de lei dintr-un depozit

de Redacția Jurnalul    |   

Zece bărbați din București, Ialomița și Dâmbovița sunt bănuiți că au furat băuturi alcoolice în valoare de 800.000 de lei dintr-un depozit din Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii au făcut percheziții miercuri dimineață, iar bărbații sunt duși la audieri.

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 5 Poliție, împreună cu polițiștii din cadrul Secțiilor 1 - 4 Poliție au pus în executare 10 mandate de percheziție domiciliară și 10 mandate de aducere, în Bucureşti, județul Ialomița și judetul Dâmbovița, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată.

„În fapt, în iulie 2024, poliţişti din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați, prin plângere, de către reprezentantul unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, mai multe persoane ar sustrage, fără drept, băuturi alcoolice de la un depozit care aparține unei societăți comerciale”, potrivit Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 56 de ani, ar fi furat, din perioada ianuarie 2024 până în prezent, băuturile alcoolice de la depozitul societății comerciale din Sectorul 1.

Prejudiciul fiind estimat la aproximativ 800.000 de lei.

„Persoanele bănuite au fost depistate, urmând a fi conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei”, se arată în finalul comunicatului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: barbati bauturi alcoolice prinsi
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri