x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Cu cât vinde un român Dacia 1300, veche de o jumătate de secol: „Ai greșit prețul!” 

Cu cât vinde un român Dacia 1300, veche de o jumătate de secol: „Ai greșit prețul!” 

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2024   •   16:00
Cu cât vinde un român Dacia 1300, veche de o jumătate de secol: „Ai greșit prețul!” 
Sursa foto: facebook

Proprietarul unei Dacii 1300, fabricată în 1971, a scos mașina la vânzare pe un grup de Facebook. Însă suma cerută a stârnit revolta utilizatorilor rețelei de socializare.

Au fost astfel peste 1000 de reacții și circa 200 de comentarii pe un grup dedicat pasionaților de automobile românești. În timp ce unii consideră că prețul este rezonabil, alții i-au sugerat proprietarului că s-ar putea să fi comis o eroare și ar fi posibil să se refere la prețul în lei, nu în euro.

Un anunț de vânzare postat pe grupul „Mașini Românești” de pe Facebook, proprietarul unei mașini Dacia 1300 a atașat trei fotografii. Descrierea spune că este vorba de  „Dacia 1300 an 1971, preț 5000 de euro”.

Cu toate că automobilul, de culoare gri, pare să fie într-o stare bună, ceilalți membri ai grupului și-au exprimat indignarea față de suma cerută. 

„Ai scris din greșeală euro”; „Ai pus un 0 în plus greșeală”; „De nostalgie dar nu merită banii”; „Fiare”, „Maşini de câmp”, „Mașină de 53 de ani! E coaptă în praguri!”; „Prietene, ai greșit prețul nu mai puneți atâtea zerouri că o să vă doară mâna”, sunt doar câteva dintre reacţiile românilor care fac parte din grupul de Facebook „Maşini Româneşti”.

Însă unii l-a felicitat pe proprietar și manifestat un interes autentic pentru anunț. Aceștia spun că mașina este de colecție. 

„Dacă aș dispune de resurse financiare, aș investi în ea... aș renunța la plimbările de weekend cu un BMW cu motor de 3.000, care mă copleșește cu taxe și consum”, a scris un șofer.

„Este o bijuterie, felicitări proprietarului, să te bucuri de ea în sănătate”; „Pentru cei care ar putea considera prețul ridicat, aveți măcar cunoștințe minime despre valoarea unei Dacii 1300 restaurate? O Dacie restaurată de la zero poate ajunge și la 8000 de euro”, a subliniat altcineva, potrivit spynews..ro

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Dacia 1300