x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Opel Cascada este oficial în România!

Opel Cascada este oficial în România!

de Sebastian S. Eduard    |    27 Iun 2013   •   16:50
Opel Cascada este oficial în România!

La doar câteva luni de la prezentarea în premieră mondială de la Salonul Auto de la Geneva, Opel Cascada este disponibil şi în România. Modelul cabrio este produs în Polonia, la Gliwice

Opel Cascada este un autovehicul cu patru locuri elegant, cu o siluetă suplă şi acoperiş din material textil. Ţintind spre vârful gamei Opel, Cascada este o decapotabilă de dimensiuni medii nu numai prin dimensiunile sale, dar şi prin alura sa, prin tehnologiile şi funcţiile pe care le oferă.
Dacă vă întrebaţi în ce condiţii puteţi plia “acoperişul” textil, vă spunem că  întreaga operaţiune se efectuează în 17 secunde şi se poate realiza la viteze de până la 50 km/h.

La nivelul tehnologiilor, Cascada beneficiează de sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL+) cu până la 11 funcţii automate, cea de-a doua generaţie a camerei video frontale Opel Eye cu noile sale funcţii extinse (sistemul îmbunătăţit de recunoaştere a indicatoarelor rutiere şi avertizarea privind părăsirea benzii de rulare, noile sisteme de monitorizare a distanţei faţă de autovehiculul din faţă şi de avertizare privind o coliziune frontală), o cameră video pentru marşarier şi un sistem avansat de asistenţă la parcare, care facilitează manevrele de parcare, sistemul de asistenţă pentru monitorizarea unghiului mort lateral cu alarmă pe bază de ultrasunete, scaune ergonomice faţă, volan încălzit şi sistemul de asistenţă la pornirea în rampă.

Opel Cascada este unul dintre cele mai recente modele dezvaluite de Opel. După Mokka şi Adam, compania îşi propune ca până în 2016 să introducă pe piaţă nu mai puţin de 23 de modele noi.

Modelul porneşte de la un preţ de 22.820  Euro cu TVA pentru varianta de motorizare 1.4 benzină şi include în dotările standard elemente precum ESP, computer de bord, proiectoare de ceata, stopuri LED sau airbag-uri frontale şi laterale faţă..


×
Subiecte în articol: opel Opel Cascada