x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Au mai rămas doar două zile până la premiera celui mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor

Au mai rămas doar două zile până la premiera celui mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor

de Cristiana Stamatescu    |    15 Sep 2011   •   12:02

Au mai ramas doar doua zile pana la marea premiera X Factor. 54 de ore ii mai despart pe romani de premiera megashow-lui X Factor. Din 17 septembrie, in fiecare sambata si duminica, de la 20:20 muzica va suna mai bine ca niciodata in super productia X Factor, la Antena 1.

Mii si mii de romani nerabdatori asteapta cu sufletul la gura marea premiera a celui mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor. Din 17 septembrie, in fiecare sambata si duminica, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmari aventura juratilor X Factor in cautarea acelor concurenti care au voce, prezentã scenicã, carismã si originalitate. Ce s-a intamplat la auditii, cum s-au descurcat concurentii si, mai ales, care va fi urmatorul super star al Romaniei, telespectatorii vor putea urmari din acest weekend, de la 20:20, in fiecare sambata si duminica, numai la Antena1.

Fenomenul X Factor a cuprins toatã tara. Peste 600 de romani si-au dat concursul in fata juriului, iar aproape 10.000 de oameni au venit sã asiste la un show cum nu s-a mai auzit. Caravana X Factor a strãbãtut toatã tara in cãutarea celor mai bune voci. Membrii juriului au poposit pe rand la Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi si Bucuresti, in cãutarea factorului X.

Fara bariere de varsta sau stil, << X Factor>> a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Pe langa oportunitatea de a-si schimba vietile, de a deveni cei mai cunoscuti artisti ai momentului si de a-si face vocea auzita, participantii au si o miza materiala pentru care pot lupta: 200.000 de euro, cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din Romania, oferit de Orange.

Formatul X Factor se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu. Informatii suplimentare se gasesc pe www.xfactor.a1.ro sau pe pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/xfactor.romania

×
Subiecte în articol: show premiera antena 1 x factor