x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Banca Transilvania sărbătorește 10 ani de la lansarea celui mai cunoscut card de cumpărături

Banca Transilvania sărbătorește 10 ani de la lansarea celui mai cunoscut card de cumpărături

27 Mai 2021   •   09:30
Banca Transilvania sărbătorește 10 ani de la lansarea celui mai cunoscut card de cumpărături

Banca Transilvania sărbătorește 10 ani de la lansarea celui mai cunoscut card de cumpărături, STAR Card și nu oricum, ci cu o zi specială de shopping la puterea 10. Adică azi e ziua cu cea mai bună ofertă din an la cardurile de cumpărături.

Deci fii pe fază între orele 9.00 si 23.59 și prinde ofertele online.

Cardurile de cumpăraturi STAR sunt soluția pentru oricare dorință de shopping – fie că te gândești la o vacanță sau o garderobă nouă pentru vară sau chiar la redecorarea casei.

Daca vrei să cumperi ceva, însă nu ai toți banii, cardul de cumpărături te poate ajuta. Cum? Simplu.

În primul rând primești o linie de credit generoasă, de până la 5 salarii.

În al doilea rând, poți cumpăra în rate fără dobândă din peste 17000 de magazine online sau offline din rețeaua STAR. De la magazine de bricolaj , fashion sau electro-IT, ai de unde alege.

Și ce mai trebuie să știi despre cardul de cumpărături este că de fiecare dată când plătești cu el suma integrală, primești un bonus în puncte, adică un procent din valoarea tranzacției. Iar 1 punct STAR = 1 leu. Vei putea folosi punctele în magazinele din rețeaua STAR pentru alte cumpărături.

Și doar azi, ai un motiv în plus să-ți faci un card de cumpărături STAR – poți primi cardul cu 275 sau 300 lei în puncte STAR gata să fie folosite.

Deci hai, spor la shopping! Ia-ți și tu un card STAR aici.

×
Subiecte în articol: Star Card banca transilvania