x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ce au in comun Delia, Cheloo si Dan Bittman?

Ce au in comun Delia, Cheloo si Dan Bittman?

19 Iun 2012   •   11:28
Ce au in comun Delia, Cheloo si Dan Bittman?

Sunt cunoscuti, sunt apreciati, sunt diferiti si nimeni nu si i-ar fi imaginat vreodata pe toti trei la aceeasi masa. Antena 1 i-a adus impreuna si din toamna telespectatorii ii vor putea vedea pe Delia, Cheloo si Dan Bittman la masa juriului X Factor. In premiera, cei trei vor aparea impreuna astazi, intr-o super editie Acces Direct. Auditiile X Factor au inceput, iar caravana continua cautarile factorului X in toata tara.

Pentru a ajunge la intalnirea cu Delia, Cheloo si Dan Bittman, romanii trebuie, intainte de orice, sa se prezinte la auditii. Caravana X Factor a pornit vinerea trecuta in cautarea factorului X si a poposit pana acum la Craiova si Sibiu. Joi, pe 21 iunie, e randul banatenilor sa arate ca au factorul X. Razvan si Dani, gazdele show-ului de la Antena 1 ii asteapta pe toti cei care cred ca au voce, charisma, prezenta scenica, pot face show si pot transmite emotie, la auditiile de la hotelul Boavista din Timisoara. Urmeza apoi intalnirea cu clujenii, pe 24 iunie, pentru ca pe 27 iunie caravana sa soseasca la Iasi. Prima faza a auditiilor se va incheia pe 1 iulie la Bucuresti.

Intre timp, juriul X Factor isi intra serios in paine. Telespectatorii ii vor putea vedea pe Cheloo, Delia si Dan Bittman, pentru prima data impreuna in aceasta seara intr-o super editie Acces Direct cu Simona Gherghe. Cei trei vor vorbi despre rolurile lor de jurat si mentor, despre cum vor colabora, dar si despre cum se vor intrece in gasirea factorului X.

×