x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi IQON, cel mai nou și modern ansamblu rezidențial de lux din zona Pipera, a fost finalizat

IQON, cel mai nou și modern ansamblu rezidențial de lux din zona Pipera, a fost finalizat

12 Dec 2023   •   12:36
IQON, cel mai nou și modern ansamblu rezidențial de lux din zona Pipera, a fost finalizat

În contextul unei piețe imobiliare care se confruntă cu numeroase schimbări generate de noile măsuri fiscale și administrative, IQON a pariat și în anul 2023 pe segmentul locuințelor de lux, pentru care interesul cumpărătorilor a rămas constant.

Dezvoltat în zona Pipera, pe strada Vasile Alecsandri nr. 5, pe o suprafață de peste 7000 mp, IQON oferă experiență unică de locuire, datorită spațiilor generoase și a numărului redus de locuințe. Astfel, cele 7 vile exclusiviste au un regim de înălțime de P+1, dispun de suprafețe construite cuprinse între 440 mp și 590 mp și de loturi de teren generoase. Detaliile arhitecturale deosebite, grădinile spațioase și deschiderea terenului la lac completează unicitatea acestui nou proiect.

 

IQON integrează, totodată, tehnologii eficiente energetic, cu respectarea principiilor dezvoltării durabile promovate de companie și a unei griji permanente față de mediu. Proiectul se remarcă, așadar, prin folosirea exclusivă a materialelor durabile, cu fațade din piatră naturală, tâmplarie din lemn masiv sau izolație cu vată minerală.  Gândit și proiectat cu multă grijă, pornind de la imaginea nobleței caselor de altădată, IQON înglobează tot ceea ce reprezintă astăzi o locuință modernă, care poate răspunde și exigențelor viitorului. Cele 7 vile beneficiază de cele mai noi facilități tehnologice în ceea ce privește sistemele de încălzire și răcire sau sistemul de iluminat architectural, declară Victor Terheș, director de vânzări IQON Development SRL.

 

Construcția pentru proiectul IQON a fost demarată la începutul anului 2022. În imediata vecinătate a acestuia, se află unități de învățământ de renume, precum Școala Americană, British School, Olga Gudynn, Școala Germană Hermann Oberth, cu acces facil la zona de shopping și agrement - Jolie Ville, Mall Băneasa, Strip Mall Iancu Nicolae sau Grădina Zoologică.

 

Liniile de transport public, aflate la numai câteva minute distanță și aeroporturile Henry Coandă și Băneasa, reprezintă și acestea importante facilități în ceea ce privește mobilitatea.

×