x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi London Partners investeşte 26 de milioane de euro în ansamblul rezidenţial SoHo Unirii

London Partners investeşte 26 de milioane de euro în ansamblul rezidenţial SoHo Unirii

27 Noi 2017   •   13:33
London Partners investeşte 26 de milioane de euro în ansamblul rezidenţial SoHo Unirii

Compania de dezvoltare imobiliară London Partners construieşte 236 de apartamente în zona Unirii din Capitală, proiect cu o investiţie estimată la 26 milioane de euro (inclusiv TVA), potrivit unui comunicat al companiei.

 

Construcţia ansamblului rezidenţial SoHo Unirii a demarat în vara acestui an şi va fi realizată într-o singură fază. Termenul de finalizare a întregului ansamblu este prevăzut în primul trimestru al anului 2019. Aflat la prima investiţie pe piaţa românească, dezvoltatorul imobiliar London Partners mai are în plan şi alte dezvoltări, iar următorul proiect rezidenţial va fi demarat chiar anul viitor.

'Un asemenea proiect, cu asemenea amplasare este un plus extraordinar pentru portofoliul nostru. Oamenii îşi doresc tot mai mult o viaţă de calitate şi ne bucurăm că putem oferi clienţilor noştri o locuinţă care să le ofere acest lucru, de aceea credem foarte tare în acest ansamblu rezidenţial', spune Daniel Tudor, CEO The Concept Group. Potrivit estimarilor sale, întregul ansamblu va fi tranzacţionat integral în maximum un an zile.

Vânzările proiectului SoHo Unirii au început în luna noiembrie 2017 şi sunt realizate exclusiv de The Concept Group. Ansamblul rezidenţial s-a bucurat de o primire foarte bună din partea clienţilor, iar în doar câteva zile de la lansarea acestuia circa 15% din totalul locuinţelor disponibile au fost deja rezervate.

SoHo Unirii este situat pe strada Verzişori şi este la numai câteva minute de mers pe jos de staţiile de metrou Unirii, Timpuri Noi sau Tineretului şi în vecinătatea Parcurilor Carol şi Tineretului. Proiectul este construit de Ayka Construction, companie ce a mai executat construcţia unor proiecte de amploare, precum Tineretului Residence, InCity Residence sau Ferdinand Residence.

London Partners este o companie de dezvoltare imobiliară, care face parte dintr-un grup internaţional, cu investiţii în mai multe sectoare de piaţă de peste un miliard de dolari. Grupul este prezent în România din anul 1994. The Concept Group este o un grup de consultanţă imobiliară cu servicii integrate. Aceasta oferă servicii de consultanţă imobiliară în vânzări şi marketing, noteaza agerpres.

×