x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi (P) Upground Residence, pentru confort, siguranță și lux

(P) Upground Residence, pentru confort, siguranță și lux

27 Iun 2014   •   12:56
(P) Upground Residence, pentru confort, siguranță și lux

Oamenii cei mai exigenți și dinamici au acum posibilitatea să aleagă o locuință rafinată, în nordul capitalei, unde Upground Residence propune un nou concept al locuirii urbane: Extraordinary living.

Upground Residence a fost conceput ca parte a unui district rezidențial exclusivist, fiind construit în apropiere de centrul comercial și de afaceri din nordul Bucureștiului, cu acces facil la o mare diversitate de oferte comerciale, educaționale, sportive și recreaționale.

Apartamentele cu două, trei și patru camere, duplex-urile și penthouse-urile îmbină eleganța spațiului generos cu rafinamentul decorațiunilor, construcția fiind realizată cu materiale de calitate premium. Upground este astăzi un standard de locuire urbană, oferind siguranță, accesibilitate, stil și confort. Cu o structură rigidă, mixtă, cu pereți preponderenți, stâlpi, diafragme, grinzi și plăci din beton armat, construcția robustă a fost ridicată în conformitate cu toate standardele în vigoare, astfel încât rezidenții să se poată simți oricând în siguranță aici.

Construit pe 16.000 de metri pătrați, conceptul de locuire urbană propus de Upground este alcătuit din două clădiri rezidențiale, fiecare având câte patru intrări, cu 570 de apartamente, pe 16 niveluri. Fiecare tip de apartament a fost proiectat pentru a răspunde celor mai rafinate gusturi și celor mai mari exigențe. Suprafața a fost partiționată în modul cel mai inteligent, apartamentele având balcoane și terase spațioase, de unde priveliștea împrejurimilor este excepțională. Soliditatea construcției, dar și sistemele performante de securitate conferă siguranță, în timp ce sistemele de cea mai bună calitate de încălzire și aer condiționat asigură confortul pe care oricine și-l dorește acasă. Rezidenții beneficiază, de asemenea, de cele 1.000 de locuri de parcare, pe trei niveluri subterane, cu supraveghere video permanentă.

Alt avantaj al alegerii unei locuințe în cadrul Upground Residence este accesul la o mare diversitate de facilități comerciale, educaționale, sportive și recreaționale. Într-o zonă cu turnuri de birouri îndrăznețe, dar și cu multe spații verzi și lacuri de agrement, rezidenții se bucură de plăcerea de a avea o priveliște fabuloasă, din orice parte a apartamentului, și de confortul camerelor spațioase, decorate cu mare rafinament. Cei care aleg să locuiască aici se pot relaxa la cel mai mare centru de fitness, pot lua micul dejun sau prânzul la restaurante de ce amai bună calitate și la cafenele renumite, se pot relaxa la salon sau pot apela la serviciile grădiniței, pentru a se asigura că întotdeauna copiii lor sunt în siguranță.

În plus, cei care sunt obișnuiți cu un stil de viață dinamic, având nevoi complexe, găsesc la Upground Residence toate facilitățile necesare unei vieți confortabile: restaurante și cafenele elegante, supermaket, farmacie, centru medical, unități bancare, salon de înfrumusețare, curățătorie ecologică. De asemenea, se pot antrena și relaxa la cel mai mare centru de fitness sau la spa. Nici cei mai mici nu au fost uitați, complexul punând la dispoziția familiilor o grădinița ce funcționează la cele mai înalte standarde. Cei care doresc să se relaxeze în liniștea naturii au la dispoziție numeroase spații verzi precum și zona cu lacuri de agrement din nordul capitalei, în vecinătatea căreia se află Upground Residence.

În decursul ultimilor șapte ani, Upground Estates s-a remarcat prin proiecte solide pe piața de real estate, construite pe baza unei viziuni de business dinamice și prin contribuția uneia dintre cele mai experimentate echipe de specialiști certificați din industria de profil.
 

×