x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi (P) Upground Residence, un nou stil de locuire urbană

(P) Upground Residence, un nou stil de locuire urbană

28 Mai 2014   •   15:12
(P) Upground Residence, un nou stil de locuire urbană
Luxul este cuvântul cel mai sugestiv pentru a defini stilul de viață din complexul Upground Residence, dat în folosință în anul 2010, în zona de nord a capitalei.

Cei care aleg să cumpere sau să închirieze apartamente, duplex-uri sau penthouse-uri în acest nou complex se bucură de un spațiu mai mult decât generos, într-o zonă rezidențială exclusivistă, de unde au o priveliște încântătoare a împrejurimilor, dar și toate facilitățile absolut necesare pentru un nou stil de viață și de locuire urbană, pe care creatorii complexului l-au denumit Extraordinary living.

Upground Residence este un ansamblu rezidențial unic în București, care întruchipează un stil de locuire distinct, pentru toți cei care își doresc să aibă, în același spațiu, acces la toate facilitățile necesare unei vieți confortabile: salon de înfrumusețare, spa și centru de fitness - ideale pentru o relaxare totală după o zi de lucru sau după o săptămână agitată, o grădiniță la standardele cele mai înalte. De asemenea, complexul rezidențial include un centru comercial, supermarket, farmacie, centru medical, unități băncare, curățătorie ecologică. Restaurantele și cafenelele rafinate din cadrul complexului rezidențial își așteaptă zilnic oaspeții, pentru a-i servi la cele mai înalte standarde, indiferent de preferințe sau de exigențe.

Pe lângă traiul liniștit de care se bucură în apartamentele elegante, cu două, trei și patru camere, precum și duplex-uri și penthouse-uri, ce îmbină noțiunea de spațiu generos cu materiale și decorațiuni de calitate premium, rezidenții Upground beneficiază de avantajul unui acces facil la diferite destinații, mai ales că zona de nord a Bucureștiului a devenit, în ultimii ani, noul centru de afaceri, comercial și de relaxare al capitalei. Acest nou concept de locuire urbană, la standarde rezidențiale foarte ridicate, a fost creat petru oamenii cu un stil de viață dinamic, care au nevoi complexe și vor să să simtă mereu acasă.

În decursul ultimilor șapte ani, Upground Estates s-a remarcat prin proiecte solide pe piața de real estate, construite pe baza unei viziuni de business dinamice și prin contribuția uneia dintre cele mai experimentate echipe de specialiști certificați din industria de profil.

×