x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Sens giratoriu suspendat la Predeal, pentru rezolvarea aglomerației de pe Valea Prahovei

Sens giratoriu suspendat la Predeal, pentru rezolvarea aglomerației de pe Valea Prahovei

de Redacția Jurnalul    |    06 Mar 2024   •   00:40
Sens giratoriu suspendat la Predeal, pentru rezolvarea aglomerației de pe Valea Prahovei
Sursa foto: CNAIR

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a făcut publice imagini virtuale cu sensul giratoriu de la Predeal, care ar trebui să rezolve aglomerația de pe Valea Prahovei. .

Reprezentanții CNAIR, DRDP Brașov și ai firmei de proiectare au stabilit ultimele detalii legate de autorizarea sensului giratoriu suspendat din Predean, de la intersecția dintre DN1 și DN73A:

"La vizita din teren au participat și reprezentanții Ministerului Apărării, ultima autoritate care trebuie să-și dea avizul pentru acest proiect major de resistematizare a traficului de pe Valea Prahovei.

Proiectul tehnic este în ultimele stadii de autorizare și astfel există șanse reale pentru ca lucrarea de construcție a sensului giratoriu suspendat să poată fi scoasă la licitație în această primăvară.

Investiția are o valoare estimată de 132 milioane de lei și o durată de realizare de doi ani și jumătate", transmite Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Cu ajutorul acestui sens giratoriu suspendat, coloanele de mașini care se formează pe sensul de mers spre București, încă de la intrarea în stațiunea Predeal ar trebui să devină istorie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: sens giratoriu predeal valea prahovei