x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Dan Bittman – declaraţie şoc în culisele X Factor: „Anul ăsta poate mă însor”!

Dan Bittman – declaraţie şoc în culisele X Factor: „Anul ăsta poate mă însor”!

de Cosmina Stoicescu    |    25 Iul 2012   •   12:08
Dan Bittman – declaraţie şoc în culisele X Factor: „Anul ăsta poate mă însor”!

In aceastã dimineatã, Delia, Cheloo si Dan Bittman, alãturi de Rãzvan si Dani, au inceput cãutãrile urmãtorului star X Factor, la Cluj. Pentru prima oarã in calitate de jurati intr-un show de gen, cei trei au fost de-a dreptul coplesiti de emotii, iar dezvãluirile socante nu au intarziat sã aparã. La machiaj, stand de vorbã cu frumoasa Delia, Dan Bittman a fãcut o mãrturisire incredibilã: 'Anul ãsta poate mã insor'!

Caravana X Factor a revenit in Ardeal, cei trei membrii ai juriului X Factor, Delia, Cheloo si Dan Bittman, insotiti de cei doi prezentatori ai super show-ului, Rãzvan si Dani pornind in cãutarea urmãrului star X Factor. Astfel, incã de la primele ore ale diminetii, juratii X Factor le-au dat intalnire clujenilor la Casa de Culturã a Studentilor din Cluj-Napoca, convinsi cã ardelenii sunt posesori de factor X.

Dupa Cluj, juriul X Factor se va opri la Iasi. Pe 30 si 31 iulie, Delia, Cheloo si Dan Bittman ii vor asculta pe concurenti la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si le vor imparti autografe acelora care vor veni in public. Auditiile cu juriul se vor incheia la inceputul lunii august la Bucuresti.

×