x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Delia, Cheloo şi Dan Bittman pleacă în căutarea factorului X

Delia, Cheloo şi Dan Bittman pleacă în căutarea factorului X

de Cosmina Stoicescu    |    22 Iul 2012   •   10:28
Delia, Cheloo şi Dan Bittman pleacă în căutarea factorului X

Au mai ramas doar cateva zile pana la prima intalnire a concurentilor din acest sezon X Factor cu noua generatie de jurati. Auditiile cu juriul X Factor iau startul miercuri la Cluj, acolo unde pe scena Casei de Cultura a Studentilor vor urca toti cei care vor sa ii convinga pe Delia, Cheloo si Dan Bittman ca au voce, charisma, ca pot transmite emotie si face show sau, altfel spus, ca au factorul X. Concurentii nu sunt insa singurii care se pot intalni cu juriul X Factor. Auditiile sunt deschise publicului, astfel ca aceia care vor sa ii vada pe cei trei jurati, dar si pe Razvan si Dani sunt asteptati de la ora 10.00 si de la ora 15.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj.

Emotii mari nu doar pentru concurentii acestui sezon X Factor, ci si pentru cei trei jurati. Este pentru prima oara cand fac parte dintr-un juriu de gen, iar emotiile oricarui inceput sunt greu de evitat. Delia, Cheloo si Dan Bittman pornesc la inceputul acestei saptamani periplul prin tara in cautarea urmatorului super star al Romaniei. Primul oras in care se vor opri este Clujul, acolo unde auditiile au loc la Casa de Cultura a Studentilor.

Dan Bittman este nerabdator: “Am un fel de curiozitate febrila. Vreau sa inceapa odata. Acum a sosit momentul si de abia astept sa intru in ring. Am o stare foarte buna cu privire la ce se va intampla', a povestit juratul care va veni la Cluj, direct din Delta Dunarii.

Cheloo va ajunge si el la Cluj de la Costinesti, acolo unde are concerte in aproape fiecare seara: “Sunt tare curios cum vor fi concurentii, sunt sigur ca vom avea parte de foarte multe surprize', a declarat acesta. Si Delia este entuziasmata si, desi are o perioada extrem de aglomerata, cu concerte, promovarea celui mai recent clip si pregatirile pentru nunta, X Factor va deveni o prioritate: “Saptamanile urmatoare o sa fiu trup si suflet la X Factor. Eu ma implic foarte mult in fiecare proiect si, desi sunt tare nerabdatoare sa incepem, ma gandesc putin cu emotie la momentul la care va trebui sa dau “nu', a povestit jurata X Factor.

Dupa Cluj, juriul X Factor pleaca la Iasi, acolo unde auditiile au loc pe 30 si 31 iulie, pentru ca mai apoi sa se intoarca la Bucuresti unde ii vor asculta pe concurentii din acest sezon pe 3, 4 si 5 august.

×