x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Doctor House a ajuns la sfârşit, după opt sezoane

Doctor House a ajuns la sfârşit, după opt sezoane

09 Feb 2012   •   13:28
Doctor House a ajuns la sfârşit, după opt sezoane

Serialul "House" a ajuns la sfarsit, dupa opt sezoane, producatorii anuntand ca au luat decizia de a termina povestea inainte ca "misterul sa dispara".

"House" prezinta povestea unui diagnostician genial, dar mizantrop, interpretat de Hugh Laurie. Serialul a avut un succes urias la public si a obtinut zeci de premii, pana in prezent.

Hugh Laurie, care este si unul dintre producatorii serialului, a declarat ca doctorul House a fost imaginat drept un "personaj enigmatic", motiv pentru care este de dorit ca serialul sa se termine "cat inca mai exista o aura de mister".

"Dupa indelungi deliberari, producatorii serialului "House" au decis ca acest sezon va fi si ultimul. In aprilie vom fi terminat de filmat 177 de episoade, cu 175 mai multe decat ne asteptam sa facem, cand am inceput, in 2004", se arata intr-un comunicat al televiziunii Fox.

Hugh Laurie a declarat recent, pentru Daily Record, ca, cel mai probabil, nu va mai juca in alt serial de televiziune, dupa ce va termina filmarile la "House".

"Probabil ca ma voi ocupa mai mult de scenarii, regie sau productie. Toate acestea mi se par fascinante. Consider ca am fost foarte norocos ca am putut sa-l interpretez pe House, dar nu cred ulciorul merge de doua ori la apa", a spus Hugh Laurie.

×