x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Alexandru Ştefănescu zice că nu e rudă cu şeful ANRE

Alexandru Ştefănescu zice că nu e rudă cu şeful ANRE

27 Mai 2010   •   00:00

Alexandru Ştefănescu neagă faptul că ar fi vreo relaţie de rudenie între el şi Petre Lificiu preşedintele Agenţiei Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE).  

"Angajarea mea la ANRE nu a avut nimic de-a face cu vreun grad de rudenie cu domnul dr Petru Lificiu. Nu există nici un grad de rudenie între dr Petru Lificiu şi mine! I-am fost student în perioada studiului la departamentul de germană al Universităţii Politehnice Bucureşti (UPB)", a declarat Ştefănescu într-un drept la replică remis redacţiei.

Anterior, doi angajaţi din cadrul ANRE care au solicitat anonimatul l-au indicat pe Alexandru Ştefănescu ca fiind o rudă prin alianţă, mai îndepărtată, cu Lificiu.

El a fost angajat în 2009 în cadrul ANRE şi a plecat tot în acel an din agenţie. "Am terminat Facultatea de Inginerie în Limbi Străine (UPB) cu specializare în electrotehnică (anul 2005) şi un MBA la o universitate din Germania (anul 2008). Încă din 2005 sunt doctorand al Universităţii Politehnică Bucureşti, în domeniul energetic şi încă de atunci acumulez experienţa în domeniu menţionat anterior şi al branşelor conexe. (...)
Cât despre plecarea mea din ANRE... am fost acceptat la o Universitate de prestigiu din lume, pentru un master în domeniul ingineresc, totodată lucrând la o companie germană în domeniul cercetării", mai precizează el.

Menţionăm că Jurnalul Naţional a solicitat în mod oficial ANRE să explice dacă există vreo relaţie de rudenie între Petru Lificiu, Alexandru Ştefănescu şi Laurenţiu Gîdei şi care au fost condiţiile în care au fost angajaţi, însă instituţia nu a furnizat nici un răspuns.

×
Subiecte în articol: economic