x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Apocalipsurile de după... sfârșitul lumii

Apocalipsurile de după... sfârșitul lumii

de IncomeMagazine    |    10 Oct 2012   •   08:52
Apocalipsurile de după... sfârșitul lumii
Sursa foto: thinkstock

Să presupunem că pe 22 decembrie 2012 lumea toată va sărbători faptul că nu a venit sfârşitul lumii, aşa cum prezice, în unele interpretări, complicatul calendar mayaş. Pentru români, bucuria va fi probabil cea mai scurtă de pe planetă: zece zile doar.

 Un curs de schimb leu-euro apropiat de 5 lei, preţul benzinei şi al motorinei prinse într-un carusel al creşterilor fără oprire, un an de secetă severă şi proiecţii fiscale tot mai împovărătoare pentru populaţie, dar şi pentru firme. Dacă pe 21 decembrie 2012 nu va veni apocalipsa prevestită de mayaşi, începând cu ianuarie 2013 românii vor avea neşansa să experimenteze la ei acasă o apocalipsă locală, cu grave consecințe sociale.

Creşteri de preţuri cu până la 30% s-au anunţat deja la mai multe produse, indiferent că vorbim despre alimente sau despre utilităţi. Taxe şi accize calculate la un curs de schimb leu-euro mai mare. Liberalizarea preţului gazelor naturale pentru populaţie. În câteva cuvinte, la asta ne vom gândi în dimineaţa zilei de 22 decembrie, după ce vom fi răsuflat uşuraţi că acel apocaliptic calendar al unei civilizații dipărute a dat greş.

Citeste intreaga analiza pe incomemagazine.ro


Citeste si
Dan Diaconescu nu a reusit sa demita si conducerea Aeroportului Otopeni. Silaghi: “Mars si sa nu va mai vad”
SUA au creat cea mai distrugătoare armă din istoria omenirii
Decizia UE care provoaca revolta gospodinelor
Cum va arata viitoarea harta a lumii

×
Subiecte în articol: apocalipsurile 2013 calendar mayas