x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Astăzi încep înscrierile în programul Casa Verde Fotovoltaice: finanțare de 20.000 de lei pentru fiecare solicitant

Astăzi încep înscrierile în programul Casa Verde Fotovoltaice: finanțare de 20.000 de lei pentru fiecare solicitant

de Redacția Jurnalul    |    19 Mai 2023   •   09:30
Astăzi încep înscrierile în programul Casa Verde Fotovoltaice: finanțare de 20.000 de lei pentru fiecare solicitant

Ministerul Mediului, Tanczos Barna, a anunțat că azi se lansează sesiunea de înscriere în programul Casa Verde Fotovoltaice - Ediția 2023: „vom da startul uneia dintre cele mai populare și așteptate programe de finanțare”.

„Suntem într-un moment foarte important. Vă pot anunța că vineri, pe 19 mai, începând cu ora 10.00, vom da startul uneia dintre cele mai populare și așteptate programe de finanțare - Casa Verde Fotovoltaice. Oferim o finanțare în cuantum de 20.000 de lei pentru fiecare solicitant sub condiția unei contribuții proprii de 2000 de lei”, a spus Tanczos Barna.

El preciza că bugetul total al programului este de 1,75 miliarde lei, echivalentul a 87.000 de sisteme fotovoltaice.

De asemenea, ministrul Mediului adăuga că înscrierea se va face în 8 etape, câte una pentru fiecare regiune de dezvoltare, iar solicitanții vor avea nevoie de 4 documente în format pdf, respectiv cartea de identitate, extras de carte funciară, certificatul fiscal care să ateste lipsa datoriilor la stat și certificatul fiscal lipsă datorii la buget.

casa verde

(sursa: Mediafax)

×