x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Baia Mare/S-a spânzurat pentru că i-a crescut dobânda

Baia Mare/S-a spânzurat pentru că i-a crescut dobânda

de Vasile Dale    |    05 Noi 2008   •   00:00

Patroana a două firme din judeţul Neamţ s-a spânzurat în Baia Mare după ce a aflat că banca i-a mărit dobânda la creditele luate.



Şi-a luat viaţa la sute de kilometri de casă şi de cei dragi. Motivul pare a fi acela că nu îşi mai putea plăti creditele pe care le avea la bănci. Aceasta este povestea cutremurătoare a unei femei din judeţul Neamţ care fost descoperită ieri dimineaţă spânzurată de creanga unui copac din imediata apropiere a unei biserici din Baia Mare.
"Nu a lăsat nici un bilet prin care să îşi motiveze gestul. Facem cercetări pentru a stabili când şi ce a făcut în municipiul Baia Mare", a precizat agent Dumitriţa Hotea, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş. Anchetatorii au stabilit că femeia este administratorul la două firme din judeţul Neamţ şi că a plecat de acasă săptămâna trecută. Femeia a fost identificată foarte uşor şi datorită faptului că în poşetă avea foarte multe documente, printre care şi bancare. Printre lucrurile femeii poliţiştii au găsit şi mai multe acte prin care femeia era anunţată că i se măreşte dobânda la nişte credite. "Au descoperit nişte hârtii de la o bancă. Femeii i se spunea că dobânda şi rata i se va mări. Eu cred că este posibil ca asta să o fi determinat-o să se sinucidă", a spus Cristian Martocian, martor. Deocamdată, oficial poliţiştii nu confirmă această variantă.

×
Subiecte în articol: economic