x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie BCR cumpara aur cu banii jos

BCR cumpara aur cu banii jos

19 Dec 2004   •   00:00

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera, incepand de ieri, pentru prima data dupa cel de-al doilea razboi mondial, serviciul cumpararii la ghiseu, de aur de la populatie si agenti economici.

ELIZA POPA

VALOARE SIGURA. Monedele de aur, la mare cautare
Aurul poate fi sub forma de monede fara valoare numismatica (emise in Romania sau in alte tari) sau fragmente de monede, medalii comemorative specificate in cataloage, lingouri si bare, bijuterii si obiecte de minimum 14 K, placute dentare.

EXTINDERE. Pentru inceput, serviciul e disponibil la Sucursala BCR Lipscani din Bucuresti, la ghiseul de metale pretioase, urmand ca, in viitor, sa fie extins si la alte unitati ale bancii.

CURS SPECIAL. Obiectele se achizitioneaza pe loc, dupa efectuarea analizei de rigoare, cu eliberarea numerarului in lei, iar, in cazul in care clientul nu este de acord cu tranzactia, acestea sunt restituite pe loc. BCR va afisa zilnic, pe langa cursul valutar, si pe cel de cumparare pentru aurul de 24 karate. Banca a mai anuntat ca nu cumpara aur cu mai putin de 14 karate si nici alte metale sau pietre pretioase.

×
Subiecte în articol: economic