x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cauți o alternativă cu privire la cursurile de programare pentru începători? Iată soluția pentru a obține primul job ca IT-ist

Cauți o alternativă cu privire la cursurile de programare pentru începători? Iată soluția pentru a obține primul job ca IT-ist

12 Sep 2023   •   14:05
Cauți o alternativă cu privire la cursurile de programare pentru începători? Iată soluția pentru a obține primul job ca IT-ist

Prietenii vorbesc din ce în ce mai des despre participarea la cursuri de programare pentru începători și dorința unei reorientări profesionale, iar ideea te atrage și pe tine? Alege o variantă diferită de tot ce știai, care să-ți permită o evoluție rapidă și angajarea în domeniul IT în numai 8 luni: mentoratul WellCode.

Programul fondat de Petru Trîmbițaș este unic pe piața de cursuri programare incepatori WellCode îți permite să înveți să scrii cod de la 0, în ritmul tău, atunci când ai timp. Astfel, vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta cariera la care visezi, fără a fi nevoit să renunți la job-ul actual!

 

Cu toate că vei învăța independent de evoluția celorlalți utilizatori, nu vei fi niciodată singur! Mentoriii îți vor fi alături la fiecare pas și te vor ghida către găsirea soluției ideale pentru fiecare problemă în parte. Pas cu pas, aceștia te vor conduce de la primul ”Hello” până la obținerea primului tău job ca programator, într-un timp scurt.

 

Platforma funcționează ca o carte interactivă și îți permite să te loghezi oricând și să rezolvi probleme cât timp îți dorești, din locul în care îți dorești, indiferent de oră sau că e zi sau noapte. Fiecare problemă rezolvată se va concretiza într-un pas înainte pe platformă până vei reuși să o parcurgi integral. Formarea ta ca programator nu se încheie aici, precum în cazul clasicelor cursuri de programare pentru începători. După ce vei reuși să parcurgi platforma integral, mentorii te vor ghida în etapa următoare.

 

Spre deosebire de clasicele cursuri de programare pentru începători, mentorii te vor ajuta să îți scrii propria aplicație și să îți realizezi portofoliul de proiecte, pe care să le prezinți viitorilor angajatori. După ce ai parcurs aceste două etape, mentorii îți vor arăta cum să îți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să reușești să treci cu brio de interviu și, la final, să strigi: ”M-am angajat! Am obținut primul meu job ca programator!”.

 

Petru Trîmbițaș susține că mentoratul poate fi parcurs în doar 8 luni, cu condiția să respecți 3 reguli simple:

 

  • să asculți și să urmezi întocmai sfaturile mentorilor;
  • să dormi 8 ore / noapte;
  • să lucrezi 15 – 20 de ore / săptămână.

 

Tânărul clujean a pus bazele mentoratului în anul 2017, în urma experienței dobândite în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii. Pe parcursul colaborării cu cei doi giganți IT, acesta a observat și conștientizat că succesul profesional este condiționat de aspecte din viața personală. Din acest motiv, a decis să introducă în cadrul programului un modul de dezvoltare personală, unic pe piața de cursuri IT din România.

 

În cadrul acestui modul, vei avea oportunitatea să îți conștientizezi gândurile, emoțiile și comportamentele care-ți blochează succesul. Coachii te vor ajuta, apoi, să îți dezvolți strategii și tehnici de gestionare ale acestora. Totodată, coachii te vor învăța să îți stabilești un stil de viață sănătos (regim alimentar echilibrat, igienă a somnului corectă, activitate fizică etc.). Fiecare detaliu contribuie în mod esențial la dezvoltarea puterii tale de concentrare și a gândirii analitice, elemente cheie pentru o carieră ca programator.

 

Programează o ședință de consultanță cu mentorii și convinge-te de diferențele dintre clasicele cursuri de programare pentru începători și mentoratul WellCode.

×