x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ce poți face cu un polizor cu acumulator?

Ce poți face cu un polizor cu acumulator?

03 Iul 2023   •   16:32
Ce poți face cu un polizor cu acumulator?

Ce ar fi ca înainte de a te apuca de noul tău proiect de amenajare să ai un instrument versatil si practic pe care să îl poți folosi cu ușurință în mai multe aplicații? Ei bine, cam acest lucru promite un polizor cu acumulator: să îți ofere posibilități nelimitate în prelucrarea materialelor tale.

Datorită portabilității sale si a puterii de lucru, polizor cu acumulator devine indispensabil atât pentru pasionații de bricolaj, cât si pentru profesioniști. Cu ajutorul său poți tăia, șlefui si curăța de rugină metalul. În acest articol, vom explora câteva dintre utilizările esențiale ale unui polizor cu acumulator si, fiindcă există mai multe tipuri de polizoare, ți le vom prezenta pe scurt pe fiecare în parte.

Polizor cu acumulator: unealta indispensabilă în atelierul tău de lucru

 

Atelierul tău de lucru este un loc în care creativitatea si abilitățile tale își găsesc expresia, iar fiecare instrument pe care îl ai este important pentru a-ți realiza proiectele. Printre aceste scule electrice se numără si polizorul cu acumulator, o unealtă electrică versatilă si indispensabilă la bancul de lucru.

Utilizarea unui polizor cu acumulatori îți oferă libertatea de mișcare, fără a fi constrâns de cabluri si prize pentru a realiza o tăietură precisă sau pentru a pregăti diferite suprafețe de lucru. Unul dintre avantajele majore ale acestor echipamente este portabilitatea. Poți lua uneltele tale si poți lucra oriunde dorești, fie că este vorba despre atelierul propriu, o lucrare în aer liber sau chiar pentru lucrările executate la un client.

Polizorul poate fi folosit pentru a îndepărta rugina, a lustrui suprafețe, a curăța sau a tăia materiale precum metalul sau lemnul. De asemenea, poți folosi diferite accesorii si discuri de polizare pentru a obține rezultate de înaltă calitate în funcție de nevoile tale.

Pe site-ul Fixero.com.ro vei găsi în categoria polizoare unghiulare o mulțime de scule electrice si accesorii utile de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit fiecare proiect de bricolaj. Te invităm să descoperi produse care ți se potrivesc la preturi avantajoase si cu livrare rapidă direct la ușa casei tale.

1. Curățarea suprafețelor din metal și a vopselei

Dacă locuiești la casă, atunci știi cât de dificil este să întreții metale si suprafețe predispuse la coroziune. Expunerea îndelungată la temperaturi fluctuante si în medii cu umiditate crescută poate afecta semnificativ integritatea țevilor sau a obiectelor din metal.

Din fericire, polizorul cu acumulator ar putea fi exact produsul de care ai nevoie pentru curățarea țevilor sau a diferitelor suprafețe metalice. Cu un disc abraziv de 125 mm si foarte puțin efort din partea ta, poți restabili strălucirea sCu un disc abraziv sau o perie de sârmă atașată, poți restabili strălucirea si aspectul inițial al pieselor metalice.

Astfel, polizorul cu acumulator devine un instrument de încredere în proiectele de restaurare sau în întreținerea echipamentelor. Cu un disc abraziv sau o perie de sârmă atașată, poți restabili strălucirea si aspectul inițial al pieselor metalice. 

Acest instrument de mână este suficient de compact pentru a fi folosit cu ușurință pentru a îndepărta vopseaua veche si chiar rugina de pe metal, deoarece, cu accesoriul potrivit, o poate îndepărta fără a deteriora vopseaua de dedesubt. 

2. Tăierea materialelor dure 

Înlocuiește discul abraziv de șlefuit cu unul de tăiere, iar polizorul tău poate acum să taie diferite suprafețe cu ușurință. În funcție de informațiile produsului si de caracteristicile de tăiere, poți folosi unealta pentru a tăia materiale de diferite dimensiuni si grosimi de la plastic si metal până la beton și cărămidă.

Indiferent dacă ai nevoie de tăieturi mici sau mari, pachetul de polizor de 18V cu accesoriile potrivite, te va ajuta să faci o tăietură dreaptă sau o formă complexă, ușurându-ți sarcina. Datorită vitezei si puterii sale impresionante, acesta este ideal pentru a tăia conducte, bare metalice sau plăci de gips-carton. 

3. Șlefuire

Polizoarele cu acumulator pot fi echipate cu discuri de șlefuit pentru a oferi șlefuire uniformă pentru lemn, metal și multe alte materiale cu diferite finisaje. Important este să te gândești  la nivelul de șlefuire pe care vrei să îl obții si apoi să alegi accesoriile potrivite în consecință.

Iar dacă ai nevoie de finisaje fine, ai putea apela la șlefuitoarele orbitale, fiindcă polizoarele clasice sunt mai potrivite pentru lucrările dificile si pentru lucrul cu materiale mai grosiere. În oferta Fixero.com.ro găsești o mulțime de unelte profesionale, accesorii si acumulatori potriviți pentru o mulțime de proiecte. Când ai puțin timp, intră pe site si descoperă oferta variată cu prețuri accesibile pentru toate bugetele.

Tipuri de polizoare cu acumulator

 

O primă categorie, poate chiar cea mai cunoscută si folosită este cea de polizoare unghiulare cu acumulator. Fără a avea nevoie de alimentare la rețeaua electrică, un polizor unghiular cu acumulator îți va oferi suficientă putere si precizie pentru tăierea, șlefuirea si curățarea materialelor cu diferite caracteristici si durități.

Diametrul discului unui polizor unghiular asigură tăierea țevilor metalice, a faianței, gresiei si a pardoselilor din lemn, iar cu ajutorul său poți obține tăieturi precise si curate în materialele anterior menționate. Este potrivit și pentru decuparea diverselor materiale, precum plastic, metal sau lemn oferind posibilitatea de a realiza decupaje precise si detaliate, conforme cu cerințele tale.

După realizarea unei suduri, poate fi necesar să îndepărtezi materialul în exces pentru a obține o suprafață uniformă. Polizorul unghiular cu acumulator este instrumentul perfect pentru această operațiune, permițându-ți să îndepărtezi cu precizie si eficiență excesul de material.

O altă categorie de polizor cu acumulator pe care o găsești online pe site-ul Fixero.com.ro este polizorul drept destinat special pentru șlefuirea diferitelor finisaje. Datorită construcției sale compacte și mânerului alungit, acest polizor permite utilizarea în zone greu accesibile, cum ar fi prelucrarea materialelor, șlefuirea țevilor și alte lucrări dificile. 

Dacă îți dorești un produs mai puternic, care să te ajute în realizarea celor mai dificile sarcini, ar trebui să alegi un polizor de banc. Funcționează pe bază de energie reîncărcabilă cu acumulatori, iar la fel ca produsele menționate anterior, nu are nevoie să fie conectat la curent. 

O caracteristică importantă a polizoarelor de banc este capacitatea de a schimba discul cu ușurință, ceea ce permite obținerea unor rezultate de calitate, rapide si eficiente. În plus, aceste unelte sunt prevăzute cu suport din cauciuc, care oferă sprijin și reduc vibrațiile produsului.

Comanda online polizor cu acumulator la preț special!

Alege varianta potrivită pentru lucrarea ta în funcție de dimensiuni, putere și utilizare specifică. Indiferent dacă ai nevoie de un model mai mare sau mai mic, fiecare produs vine cu propriile caracteristici de funcționare, astfel încât să poți obține rezultatele dorite. La Fixero vei găsi întotdeauna câte o unealtă pentru fiecare lucrare așa că te invităm să descoperi ofertele si să alegi polizorul de care ai nevoie. 

 

 

 

×