x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Directorul Telecomunicaţii CFR, dat în judecată pentru jonglerii cu terenuri

Directorul Telecomunicaţii CFR, dat în judecată pentru jonglerii cu terenuri

11 Iun 2010   •   00:00

Mai multe persoane din Sfântu Gheorghe l-au dat în judecată pe directorul general al Telecomunicaţii CFR, Ciprian Vrânceanu, susţinând că au încercat să cumpere terenuri de la acesta, pentru care au şi semnat antecontracte, în 2008, dar nici până în prezent nu au intrat în posesia parcelelor.

Preşedintele Judecătoriei Sfântu Gheorghe, Ana Maria Gîţă, a confirmat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că pe numele lui Vrânceanu există mai multe dosare, având diferite obiecte, precum litigii comerciale, familiale sau litigii privind imobile.

Ea a subliniat însă că nu poate să ofere detalii despre dosare deoarece acestea se află încă pe rol.

Potrivit unor informaţii apărute în presa locală, mai multe persoane din Sfântu Gheorghe l-au acţionat în instanţă pe Ciprian Vrânceanu după ce au încercat să cumpere de la el şi de la soţia acestuia terenuri în Sâncrai.

Reclamanţii susţin că antecontractele au fost încheiate acum doi ani în faţa unui notar, termenul-limită până când trebuia să aibă loc transcrierea fiind stabilit până în luna noiembrie 2008, dar cele mai multe persoane nu au reuşit să intre în posesia terenurilor despre care nici nu mai ştiu dacă sunt sau nu în proprietatea familiei Vrânceanu.

Oamenii susţin, totodată, că au plătit în avans diferite sume de bani pentru parcelele pe care au vrut să le achiziţioneze, dar în proprietatea cărora nu au intrat nici până în prezent.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Vrânceanu ­ directorul general al Telecomunicaţii CFR, filială a companiei CFR ­ nu a putut fi contactat.

×
Subiecte în articol: economic