x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Echipamente de schi pentru cunoscatori

Echipamente de schi pentru cunoscatori

16 Dec 2004   •   00:00

In Capitala, in zona veche a Caii Mosilor, s-a deschis un nou magazin - HighSports - care comercializeaza articole sportive "de firma" pentru cunoscatori.

FLORINA ZAINESCU

AJUTOR. Clientii magazinului vor primi consultanta in alegerea echipamentelor
In acest sezon gasiti aici schiuri si snowboard-uri Völkl, clapari Tecnica sau Lowa, costume de schi Goldwin si Völkl si chiar MP3 playere. Vara, oferta magazinului cuprinde rachete de tenis, role si echipamente pentru sporturile nautice.

OFERTA. Marcile reprezentate in acest magazin sunt nume sonore in lumea cunoscatorilor si pasionatilor de sporturi in orice anotimp. "Raportul calitate - pret este foarte bun, avand in vedere ca este vorba de produse 100% originale, destinate cunoscatorilor", a precizat Leon Rotaru, unul dintre patronii magazinului. Oferta HighSports cuprinde si schiuri, si clapari la mana a doua. Pretul acestora reprezinta circa 50%-70% din valoarea echipamentelor noi.

CONSULTANTA. "Magazinul nostru este unul specializat. Oferim inclusiv consultanta in alegerea echipamentelor si service pentru acestea, indiferent daca au fost sau nu cumparate de la noi", spune Marius Centiu, celalalt proprietar al firmei. Refacerea talpilor unei perechi de schiuri, ascutirea canturilor si ceruirea costa intre 100.000 de lei si 300.000 de lei, in functie de complexitatea interventiilor. "Clientii fideli vor avea reduceri. In plus, ii vom invata cum sa-si gaseasca o cazare ieftina cand se duc la schi. Vom organiza excursii in timpul carora membrii clubului vor putea testa schiurile noastre", a declarat Centiu.

×
Subiecte în articol: economic