x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ECONOMIC/BUSINESS - INFO

ECONOMIC/BUSINESS - INFO

11 Mar 2005   •   00:00

12 martie 2005
CARBURANTI. Petrom va majora, luni, cu 1.000 de lei pe litru, pretul motorinei comercializate prin statiile proprii si cu 400-500 lei pe litru pretul benzinei, se arata intr-un comunicat al companiei.
Astfel, motorina Super Euro Diesel si cea Euro Diesel vor fi vandute la preturi de 28.900 lei pe litru, respectiv 28.300 lei pe litru, cu 1.000 lei pe litru mai mult decat in prezent. Litrul de benzina ECO Premium va costa 30.100, in crestere cu 500 de lei. Preturile altor doua sortimente de benzina - Euro Premium si Premium fara plumb - vor fi majorate cu 400 de lei pe litru, pana la 29.700 lei pe litru, in ambele cazuri. (Adrian N. Ionescu)

DEMISIE. Athanasios Alexiadis a demisionat din functia de director general al INTERAMERICAN Romania, din motive personale. Timo van Voorden, presedintele desemnat de EUREKO, actionarul majoritar al companiei INTERAMERICAN, i-a multumit domnului Athanasios Alexiadis pentru rolul decisiv pe care l-a jucat in crearea sI dezvoltarea companiei, pana la ceea ce reprezinta ea astazi.
"Principalul motiv pentru care INTERAMERICAN a devenit interesanta pentru EUREKO, in urma cu doi ani, este faptul ca a avut o evolutie continuu ascendenta", a spus presedintele INTERAMERICAN desemnat de EUREKO, Timo van Voorden.

×
Subiecte în articol: economic litru