x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie ECONOMIC/Stirile zilei

ECONOMIC/Stirile zilei

16 Dec 2004   •   00:00

17 DECEMBRIE 2004

BCR - Credite prin telefon

Solicitantii de credite de consum de la Banca Comerciala Romana (BCR) in valoare de cel mult 5.000 de euro pot obtine preaprobarea imprumutului telefonic, dupa ce banca a extins programul de furnizare de informatii prin telefon, Info BCR. Centrul Info BCR poate fi apelat din reteaua RomTelecom la numarul 0801.0801.227 si din reteaua Connex la numarul 0801.227.

Curatenie - Lista cu firmele inactive

Listele cu firme care nu au desfasurat activitate in ultimele 12 luni vor fi afisate, la 20 decembrie, la sediile unitatilor fiscale teritoriale ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Contribuabilii care constata neconcordante vor putea solicita reverificarea situatiei lor. Sesizarile vor fi verificate de autoritatile fiscale in perioada 20 decembrie-10 ianuarie.

Campanie - Mos Craciun vine cu News Outdoor

Pentru mai mult de 250 de copii din orfelinatele si institutiile similare din Sectorul 3 al Capitalei, Mos Craciun a venit cu News Outdoor Romania, la Bucuresti Mall. Initiativa a fost sprijinita de B1 TV si de primarul Sectorului 3 al Bucurestiului. Copiii s-au bucurat de o dimineata deosebita, s-au distrat si au vizionat desene animate. Copiii au fost foarte emotionati cand echipele News Outdoor si B1 le-au impartit cadouri.

Afacere - Transelectrica a crescut cu 35%

Pentru sfarsitul acestui an, cifra de afaceri estimata de reprezentantii Transelectrica este de 9.959 miliarde de lei - aproximativ 244 milioane de euro, in crestere cu aproape 35% comparativ cu nivelul de 180,9 milioane de euro inregistrat in 2003. Pe fondul unor venituri preliminare de 252,1 milioane de euro, precum si a unor cheltuieli de 247,2 milioane de euro, profitul brut ar putea ajunge la 4,9 milioane de euro.

Testare - Laborator procalitate

Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor (ARCC) va avea laboratoare proprii in care va testa calitatea produselor alimentare, a materialelor de constructii, a jucariilor etc. "In aproximativ doua luni vom pune in functiune un laborator propriu de expertiza si testare a produselor, dotat cu tehnica de ultima ora", a precizat Dan Docan, presedintele ARCC, cu ocazia galei de decernare a premiilor anuale. (Daniela Ivan)
×
Subiecte în articol: economic