x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Eveniment - Electronicele de lux devin accesibile

Eveniment - Electronicele de lux devin accesibile

05 Ian 2005   •   00:00

Targul de produse electronice pentru consumatori, care va avea loc saptamana aceasta la Las Vegas, va trasa agenda pentru evolutia acestui sector in 2005.

Specialistii reuniti cu acest prilej vor stabili ce se va gasi in magazine in acest an in materie de televizoare cu ecran plat, dispozitive de inregistrat audio si video si alte tipuri de aparatura pentru casa. Evenimentul este cel mai important din industria americana de profil. Se asteapta ca pe perioada a patru zile sa atraga peste 120.000 de specialisti si comercianti.

LA MODA. "Principalele vedete vor fi sistemele home-cinema si dispozitivele portabile pentru entertainment", este de parere Richard Dougherty, reprezentant al Envisioneering Group din New York, care furnizeaza servicii de consultanta companiilor specializate in tehnologie. Sistemele home-cinema combina ecrane plate de dimensiuni mari cu sisteme de sunet de inalta performanta si cu aparate video de inregistrat. "Astfel de sisteme au trecut de la stadiul de produse de lux la cel de "acum imi pot permite sa am asa ceva acasa"", mai spune Dougherty.

SUCCESE
In ultimii ani, targul de la Las Vegas a adus o explozie de produse inovatoare, de la ceasuri de mana computerizate pana la cuptoare conectate la Internet sau chiar tigai digitale. Totusi, nu toate noutatile prezentate in cadrul evenimentului ajung pe rafturile magazinelor. Pe de alta parte, succesul multor dispozitive si cererea in crestere de produse inovatoare au ca efect scaderea preturilor la aparate considerate pana nu demult inaccesibile publicului larg.

×
Subiecte în articol: economic