x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Femeia din spatele afacerii românești cu cea mai rapidă dezvoltare, Diana Vitan Martinaș, premiată de Business Days pentru inovație în medicina regenerativă cu impact benefic asupra comunității

Femeia din spatele afacerii românești cu cea mai rapidă dezvoltare, Diana Vitan Martinaș, premiată de Business Days pentru inovație în medicina regenerativă cu impact benefic asupra comunității

de Redacția Jurnalul    |    24 Iun 2024   •   15:40
Femeia din spatele afacerii românești cu cea mai rapidă dezvoltare, Diana Vitan Martinaș, premiată de Business Days pentru inovație în medicina regenerativă cu impact benefic asupra comunității

Business Days, platforma care de 14 ani dezvoltă și consolidează mediul economic din România prin comunitatea de peste 450.000 de antreprenori, manageri și profesioniști de top din toate domeniile, a organizat la Timișoara o nouă ediție din seria evenimentelor de business.

Premiul  "Life Achievement-Women în Business Hall of Fame" pentru "Inovație în business cu impact benefic asupra comunității" a fost câștigat de Diana Vitan Martinaș, ca recunoaștere pentru întreaga sa activitate de ani de zile în domeniul suplimentelor alimentare, dar și impactul social asupra comunității. Prin prisma activității companiei pe care o conduce, RegenAge Pharma Laboratoires, Diana nu s-a limitat doar la punerea pe piață a unor formule inovatoare de suplimente, ci a integrat și servicii complementare de suport și informare a publicului asupra sănătății. Prin intermediul evenimentelor  de awareness cu mii de participanți, alături de comunitatea Superage și Ileana Badiu, în comunicarea menopauzei și soluțiilor sale, dar și moderând emisiunea "Tableta de Sănătate" (TVR Timișoara), Diana a devenit un veritabil reper în domeniul sănătății și bunăstării în România.

În ultimii doi ani, în colaborare cu Ileana Badiu și Superage, dezvoltă o gamă revoluționară, cu o campanie la nivel național, cu evenimente de promovare cu line up de medici specialiști de top și mii de participanți. Campania oferă cunoștințe valoroase și accesibile tuturor, consolidând astfel legătura dintre inovație, educație și sănătate. Alături de Ileana Badiu, Ana Bitu și comunitatea Superage, își dă concursul, atât prin prisma formulelor inovatoare ale suplimentelor din gama Dr Superage cât și prin informația oferită miilor de femei prezente în săli  și în livestreaming, participând la un adevărat “rebranding al menopauzei în România”, la o nouă abordare medicală a acestei etape, cu soluții și echipe multidisciplinare de specialiști, pe care această comunitate pionier -Superage- o face în premieră, revoluționând, definitiv și irevocabil, acest domeniu.

Un model de leadership feminin

În 2019, după ce și-au făcut exitul dintr-un business de direct sales pe care l-au avut timp de 6 ani, Diana și soțul ei pornesc cel mai ambițios proiect al familiei: Regenswiss Pharma Laboratoires în Geneva - pentru deschiderea externă, dar și în România, Timișoara, pentru piața românească, în cea mai provocatoare perioadă: începutul pandemiei. În ciuda tuturor provocărilor, experiența în business și-a spus cuvântul și compania a creat un portofoliu format din game proprii, cu formule unice în lume, realizate cu nume cu greutate în domeniul farmaceutic, având cea mai rapidă dezvoltare, suplimentele Regenswiss fiind cerute și intrând în famarciile din toată țara. În prezent, Regenswiss Pharma Laboratoires devine RegenAge Pharma Laboratoires în acest an, datorită extinderii activității în zona medicinei regenerative, care la nivel mondial a prins noi dimensiuni în abordare. RegenAge, pune pe piața internațională formule inovatoare de suplimente eficiente , listate în peste 2000 de farmacii cât și în platforme de vânzare online.

Pe lângă realizările sale în business, Diana Vitan Martinaș este doctorand în Leadership feminin la Universitatea de Vest, Timișoara. Această pregătire academică adaugă o dimensiune suplimentară angajamentului său față de promovarea și susținerea femeilor în afaceri, fiind un exemplu de leadership feminin, inspirând și motivând alte femei să își urmeze visurile și să exceleze în carierele lor.

Premiul i-a fost decernat Dianei Vitan Martinaș de către Felix Pătrășcanu- owner Fan Curier, câștigătorul premiului de leadership al Galei Business Days de anul trecut.

×
Subiecte în articol: Business Days Diana Vitan Martinaș