x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie H2On, achiziții importante în anul 2023!

H2On, achiziții importante în anul 2023!

29 Iun 2023   •   13:38
H2On, achiziții importante în anul 2023!

Pe lângă reconfirmarea calităților celui mai important produs al său, prin câștigarea premiului Superior Taste Award, acordat de prestigiosul International Taste Institute din Bruxelles (Belgia), pentru a cincea oară consecutiv, anul 2023 vine, pentru compania de livrare apă la domiciliu H2On, și cu noi parteneriate și decizii importante de business.

În urma unei analize a pieței de water-cooler, s-a decis achiziția francizelor H2On din Cluj și Constanța, pentru a le opera în mod direct, alături de cele din București, Ilfov și Iași, în timp ce operațiunile din restul țării rămân în continuare în sistem de franciză. “Considerăm Clujul și Constanța puncte strategice, motiv pentru care am decis să le operăm direct, alături de București, Ilfov și Iași, prin intermediul companiei francizor NISRE SRL, deținătoarea brandului H2On. Astfel, putem fi mai eficienți, operarea directă ajutându-ne din punct de vedere logistic și implicit al creșterii cifrei de afaceri în mod direct", explică Nathaniel Geană, fondatorul grupului.

Profită și tu de prezența H2On în apropierea sau chiar în orașul tău și comandă, acasă sau la birou! Acum, vei avea un produs 100% sănătos și benefic pentru tine și cei dragi (familie, prieteni, colegi), în cel mai scurt timp posibil! Hidratare plăcută!

 

 

×