x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Ieftinire - Romtelecom a redus tarifele

Ieftinire - Romtelecom a redus tarifele

12 Aug 2008   •   00:00

Romtelecom a redus cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane în reţeaua companiei efectuate în orele de vîrf şi cu 17% costurile pentru apelurile către alte reţele de telefonie fixă din România.



Romtelecom a redus cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane în reţeaua companiei efectuate în orele de vîrf şi cu 17% costurile pentru apelurile către alte reţele de telefonie fixă din România. Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate în timpul orelor de vîrf sînt de 2,7 eurocenţi/minut în reţeaua Romtelecom (cu excepţia actualului abonament Confort Standard, care are un preţ de 1,89 eurocenţi/minut) şi de 4,5 eurocenţi/minut, fără TVA, pentru apelurile către alte reţele fixe.

Alte modificări. Totodată, Romtelecom a schimbat şi denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se referă. Abonamentul "Confort" va fi înlocuit în denumirile tuturor abonamentelor cu "Voce". Abonaţii "Voce Start" (fostul "Confort Standard") vor beneficia, tot de luni, de convorbiri gratuite în reţea între orele 18:00 şi 22:00 pe parcursul întregii săptămîni, iar abonaţii "Voce Seară & Weekend" (fostul "Confort 50") vor primi 10 minute de convorbiri în reţea în timpul orelor cu trafic ridicat (8:00-6:00) pe lîngă cele 50 de minute deja incluse în abonament, fără să plătească o taxă suplimentară la abonament.

×
Subiecte în articol: economic