x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

29 Iul 2008   •   00:00

SCANDAL. Fabrica de motoare Ford din Köln risca sa fie inchisa dupa 2010, daca unitatii nu-i vor mai fi atribuite contracte, deoarece noua generatie de motoare va fi construita in uzina de la Craiova.



SCANDAL. Fabrica de motoare Ford din Köln riscă să fie închisă după 2010, dacă unităţii nu-i vor mai fi atribuite contracte, deoarece noua generaţie de motoare va fi construită în uzina de la Craiova. "Dacă vom eşua să aducem la Köln o parte din producţia noii generaţii de motoare în trei cilindri, viitorul este foarte întunecat", a spus Dieter Hinkelmann, şeful sindicatului Ford Europa, preluat de AFP. Fabrica de la Craiova va avea o capacitate de producţie de 700.000 de motoare anual. Compania americană va produce şi un automobil de dimensiuni mici, ce va fi vîndut în România şi exportat şi în vestul Europei. (D.I.)

DEDUCERI.
Ministerul Economiei şi Finanţelor are în vedere creşterea pragului de deductibilitate la fondurile de pensii facultative (Pilonul III) de la 200 de euro la 400 de euro, a declarat ieri ministrul Varujan Vosganian. "Sînt pentru mărirea pragului de deductibilitate la fondurile de pensii facultative, iar dacă această mărire va fi realizată, majorarea va fi de la simplu la dublu", a declarat Vosganian, într-o conferinţă de presă organizată pentru anunţarea listării la Bursă a titlurilor de stat.

×
Subiecte în articol: economic