x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Elena Stan    |    02 Sep 2008   •   00:00

2 septembrie 2008:Sistemul de carduri al UniCredit Ţiriac Bank va fi întrerupt marţi, începînd cu ora 23:00, ca urmare a derulării unor operaţiuni de mentenanţă care vor dura aproximativ patru ore, a anunţat luni banca.




UNICREDIT ŢIRIAC BANK:Bancomatele nu vor funcţiona
Sistemul de carduri al UniCredit Ţiriac Bank va fi întrerupt marţi, începînd cu ora 23:00, ca urmare a derulării unor operaţiuni de mentenanţă care vor dura aproximativ patru ore, a anunţat luni banca. În acest interval, nici cardurile emise de bancă, nici sistemul de acceptare carduri (ATM si POS) nu vor funcţiona. UniCredit Ţiriac Bank a derulat lucrări de modernizare la sistemul de carduri şi săptămîna trecută. (Elena Stan)
       

LICITAŢIE :Nici un peţitor pentru Rulmentul
Licitaţia pentru activele uzinei Rulmentul Braşov, care va fi organizată marţi la sediul societăţii nu va avea nici un participant, deoarece pînă luni, la ora 15:00, nu s-a înscris nimeni la licitaţie. Aceasta este cea de-a noua încercare de a găsi un cumpărător pentru activele uzinei. Preţul de pornire al activelor uzinei a fost stabilit la aproximativ 40 milioane de euro, fără TVA, cu 30 milioane de euro mai puţin faţă de prima licitaţie organizată la 21 februarie 2008.

×
Subiecte în articol: economic