x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Noutăți pentru românii care folosesc Revolut

Noutăți pentru românii care folosesc Revolut

de Redacția Jurnalul    |    13 Oct 2023   •   08:40
Noutăți pentru românii care folosesc Revolut
Sursa foto: Hepta

Vești bune pentru utilizatorii de Revolut din România!

Potrivit DC News, aplicația Revolut 10, platforma financiară cu peste 35 milioane de clienți persoane fizice la nivel global, din care peste 3 milioane în România, va fi disponibilă și pe telefoanele clienților din țara noastră, aducând un plus de ușurință în administrarea finanțelor personale, scrie finzoom.ro. Noua versiune a aplicației pentru banking digital este proiectată cu scopul de a facilita administrarea banilor în fiecare zi, acordând o atenție deosebită celor care folosesc Revolut ca principală soluție bancară. Revolut 10 reprezintă alegerea potrivită pentru gestionarea trimiterii și primirii banilor, plata, partajarea, economisirea, stabilirea limitelor de cheltuieli, investiții în diverse instrumente și donații, fără complexități birocratice sau inconveniențe.

Prin afișarea tuturor cardurilor și conturilor direct pe ecranul principal, utilizatorii au acum acces rapid la toate produsele care îi ajută să profite la maxim de beneficiile oferite de Revolut, inclusiv instrumentele de investiții. Cea mai notabilă îmbunătățire constă în oferirea unei mai mari libertăți de personalizare pentru clienți, aceștia putând să-și adapteze aplicația în funcție de preferințe, alegând teme, widget-uri și fundaluri preferate.

Având în vedere că în iulie 2023 numărul utilizatorilor români care au ales să folosească Revolut ca principală soluție bancară a crescut cu aproximativ o treime comparativ cu iulie 2022, banca digitală își diversifică gama de produse și servicii prin lansarea unei noi versiuni a aplicației. Această actualizare aduce îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește design-ul și organizarea funcțiilor pentru o experiență mai fluidă.

Ce aduce nou versiunea 10

Noua versiune face utilizarea și navigarea în meniu mult mai facilă. Trecerea de la un cont la altul se face mai ușor, din ecranul principal, ajutând utilizatorul să aleagă dintr-un meniu derulant contul în moneda preferată, indiferent că e vorba despre cont în lei, euro, dolari sau alte monede fiat, să aleagă Contul comun sau contul asociat copilului -Revolut <18.

O altă schimbare importantă este introducerea "Buzunarelor" în aplicație. Acestea vor funcționa ca niște subconturi, permițând clienților să depoziteze fonduri destinate plății utilităților, abonamentelor sau economiilor. Similar cu funcționalitatea "Seifurilor" din versiunile anterioare, "Buzunarele" vor permite organizarea și gestionarea separată a fondurilor economisite sau a rezervelor față de contul principal, inclusiv în diverse monede.

×
Subiecte în articol: Revolut noutati